Hold deg frisk med nyheten C Extra!

C Extra er et helt nytt C-vitamintilskudd som inneholder hele 300 mg høyeffektivt C-vitamin. Et daglig inntak over tid gir kroppen de beste forutsetninger for å opprettholde et godt immunforsvar – året rundt.

Se mer

Derfor gir vi bort gratis C-vitamin folket

C-vitamin har dokumentert effekt for immunforsvaret, og derfor gir vi det nå bort helt gratis! Med et daglig inntak får kroppen din en jevn tilførsel av spesielt utvalgte C-vitaminkilder og de beste forutsetninger for et godt immunforsvar året rundt.

Se mer

8 av 10 spiser for lite frukt og grønt

Frukt, bær og grønnsaker er proppfulle av vitaminer og mineraler, og derfor er de så viktige for folkehelsen. Likevel er det bare to av ti nordmenn som spiser anbefalt mengde frukt og grønt i løpet av en dag. Får du i deg minst fem porsjoner grønnsaker, frukt og bær hver eneste dag?

Se mer

Dette inneholder kosttilskuddet C Extra

Ingrediensene i C Extra bidrar til en rekke viktige funksjoner i kroppen din. EUs mattrygghetsorgan EFSA har vurdert dokumentasjonen bak de aktive ingrediensene i C Extra og godkjent følgende helsepåstander:

Se mer

5 gode grunner til å prøve C Extra

C-vitamin gjør godt for immunforsvaret, og kan være en god investering i egen helse. Her er 5 gode grunner til hvorfor du bør prøve C-vitamintilskuddet C Extra:

Se mer

Møt den kalde årstiden litt bedre forberedt!

Nå er den kalde årstiden over oss, og ofte betyr det hosting, harking, snufsing og tett nese – rett og slett en irriterende forkjølelse. C-vitamin er beviselig godt for immunforsvaret, og kan være en god investering i egen helse. Et daglig tilskudd kan bidra til at det blir enklere å stå imot eller komme seg gjennom en forkjølelse.

Se mer