5 gode grunner til å prøve C Extra

C-vitamin gjør godt for immunforsvaret, og kan være en god investering i egen helse. Her er 5 gode grunner til hvorfor du bør prøve C-vitamintilskuddet C Extra:

1. Du kan prøve C Extra helt gratis

Akkurat nå gir vi deg 30 dagers forbruk av C Extra helt gratis. Bestiller du nå, spanderer vi også frakten!

2. C-vitamin er godt for immunforsvaret

Nå er den kalde årstiden over oss, og ofte betyr det hosting, harking, snufsing og tett nese – rett og slett en irriterende forkjølelse. C-vitamin er beviselig godt for immunforsvaret, og kan være en god investering i egen helse. Et daglig tilskudd kan bidra til at det blir enklere å stå imot eller komme seg gjennom en forkjølelse.

3. Fast levering til kun 99 kr/mnd

Du får den første forsendelsen helt gratis av oss. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem til deg hver tredje måned til kun 297 kroner – fraktfritt levert. Det er bare 99 kroner per måned! Abonnementet har ingen bindingstid. Endring eller oppsigelse av abonnement gjøres ved å kontakte kundeservice senest 14 dager før neste utsendelse.

4. 300 mg C-vitamin per kapsel

C Extra inneholder hele 300 mg C-vitamin per kapsel. C-vitaminkomplekset i C Extra inneholder flere kilder til C-vitamin, noe som sikrer lett opptakelighet i kroppen og lang virkning. En kapsel om dagen gir deg de beste forutsetninger for et godt immunforsvar året rundt.

5. Skånsom mot magen

C Extra-kapslene er fremstilt slik at de er skånsomme mot magen og gir et jevnt opptak av C-vitamin.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve C Extra helt GRATIS!

Ja takk, jeg får 30 dagers forbruk av C Extra helt GRATIS og portofritt tilsendt. Deretter mottar jeg som abonnent, så lenge jeg ønsker, en ny forsendelse hver 3. måned for kun kr 297, portofritt levert. Det er kun kr 99 per måned. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet C Extra produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.