Derfor gir vi bort gratis C-vitamin folket

C-vitamin har dokumentert effekt for immunforsvaret, og derfor gir vi det nå bort helt gratis! Med et daglig inntak får kroppen din en jevn tilførsel av spesielt utvalgte C-vitaminkilder og de beste forutsetninger for et godt immunforsvar året rundt.

Fordi vi i NaturaMed Pharma ønsker å bidra til bedre hverdagshelse for folk flest, har vi nå utviklet et helt nytt C-vitamintilskudd som inneholder hele 300 mg høyeffektivt C-vitamin. Et daglig tilskudd over tid kan bidra til at det blir enklere å stå imot eller komme seg gjennom en forkjølelse.

Nå gir vi bort gratis C-vitamin til folket!
I snart 30 år har vi i NaturaMed Pharma levert norskprodusert kosttilskudd av høyeste kvalitet til over 2 millioner kunder i hele Norden. Vi har siden 1992 utviklet oss til å bli en av Nordens ledende leverandører av kosttilskudd i abonnement.

I forbindelse med vårt 25-års jubileum feiret vi med å gi bort over 25.000 esker med D-vitamin til det norske folk. Dette ble en stor suksess, og vi fikk masse respons og engasjement fra folk over hele landet.

Nå har vi lyst til å gjenta suksessen. Men denne gangen velger vi å by på gratis C-vitamin – i en begrenset periode.

For deg som ønsker å holde deg frisk
C-vitamin er godt for immunforsvaret, og kan være en god investering i egen helse. Med et daglig inntak C Extra får kroppen din en jevn tilførsel av spesielt utvalgte C-vitaminkilder som kan bidra til at du står bedre rustet.

Gi kroppen din de beste forutsetninger for å opprettholde et godt immunforsvar – året rundt.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve C Extra helt GRATIS!

Ja takk, jeg får 30 dagers forbruk av C Extra helt GRATIS og portofritt tilsendt. Deretter mottar jeg som abonnent, så lenge jeg ønsker, en ny forsendelse hver 3. måned for kun kr 297, portofritt levert. Det er kun kr 99 per måned. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet C Extra produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.