Hold deg frisk med nyheten C Extra!

C Extra er et helt nytt C-vitamintilskudd som inneholder hele 300 mg høyeffektivt C-vitamin. Et daglig inntak over tid gir kroppen de beste forutsetninger for å opprettholde et godt immunforsvar – året rundt.

C-vitamin har dokumentert effekt for immunforsvaret, derfor gir vi det nå bort helt gratis! Et daglig tilskudd over tid kan bidra til at det blir enklere å stå imot eller komme seg gjennom en forkjølelse.

Nå får du derfor en hel måneds forbruk av C Extra GRATIS og portofritt levert – rett hjem til deg.

Får du i deg nok C-vitaminer?
Om du er en av mange som ikke får i deg tilstrekkelig med C-vitamin gjennom kosten, kan nyheten C Extra hjelpe deg godt på vei.

  • Du får et unikt C-vitaminkompleks med hele 300 milligram C-vitamin per kapsel
  • C Extra har flere C-vitaminkilder for bedre opptak og virkning
  • C Extra er skånsom for magen
  • Kosttilskuddet er produsert i Norge – for din trygghet

Proppfull av C-vitaminer!
I utviklingen av C Extra har vi vært opptatt av å bruke ingredienser som både er lett opptakelige, har lang virkning og som er skånsomme for magen.

Nypepulver (cynosbati fructus) er en rik kilde til C-vitamin med en lang historie i tradisjonell medisin. I dag vet de fleste at nyper inneholder rikelig med både vitaminer og mineraler, men det var ikke før i 1932 at askorbinsyre (vitamin C) ble isolert, og at forskere kunne fastslå at nyper inneholdt mange ganger så mye vitamin C som f.eks. appelsiner.

C Extra inneholder også acerola (malpighia punicifolia) som er en frukt som ligner på kirsebær, og som inneholder opptil 65 ganger så mye vitamin C som appelsiner. Acerola inneholder også l-askorbinsyre og mineralaskorbatene kalsiumaskorbat og natriumaskorbat.

Kapselen er dessuten tilsatt mineralstoffet selen, som inngår i et enzym som er med på å danne en form av vitamin C som fungerer som en antioksidant. Både vitamin C og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Møt den kalde årstida litt bedre forberedt
Bestill nå og få den første forsendelsen med C Extra helt GRATIS – vi spanderer til og med frakten. Deretter får du en ny abonnementsleveranse hver tredje måned for kun kr 297, fraktfritt levert. Det er kun kr 99 per måned, og det er ingen bindingstid.

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve C Extra helt GRATIS!

Ja takk, jeg får 30 dagers forbruk av C Extra helt GRATIS og portofritt tilsendt. Deretter mottar jeg som abonnent, så lenge jeg ønsker, en ny forsendelse hver 3. måned for kun kr 297, portofritt levert. Det er kun kr 99 per måned. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet C Extra produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.