Møt den kalde årstiden litt bedre forberedt!

Nå er den kalde årstiden over oss, og ofte betyr det hosting, harking, snufsing og tett nese – rett og slett en irriterende forkjølelse.

Fordi vi ønsker å bidra til en bedre hverdagshelse hos det norske folk, har vi nå utviklet et helt nytt C-vitamin tilskudd som inneholder hele 300 mg høyeffektivt C-vitamin.

Et daglig tilskudd over tid kan bidra til at det blir enklere å stå imot eller komme seg gjennom en forkjølelse.

C-vitamin gjør godt for immunforsvaret

C-vitamin er beviselig godt for immunforsvaret, og kan være en god investering i egen helse. Når vi blir utsatt for angrep av virus eller bakterier, jobber immunforsvaret ekstra hardt, og kroppens immunceller tappes for C-vitamin.

Med et daglig inntak av nyheten C Extra får kroppen din en jevn tilførsel av spesielt utvalgte C-vitaminkilder som kan bidra til at du står bedre rustet.

GRATIS C-vitamin til deg

Om du er en av mange som ikke får i deg tilstrekkelig med C-vitamin gjennom kosten, kan nyheten C Extra hjelpe deg godt på vei.

For at du selv skal få erfare hvor bra C Extra er, gir vi deg nå 30 dagers forbruk helt GRATIS og portofritt levert.

Møt den kalde årstida litt bedre forberedt – bestill C Extra nå.

 

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve C Extra helt GRATIS!

Ja takk, jeg får 30 dagers forbruk av C Extra helt GRATIS og portofritt tilsendt. Deretter mottar jeg som abonnent, så lenge jeg ønsker, en ny forsendelse hver 3. måned for kun kr 297, portofritt levert. Det er kun kr 99 per måned. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet C Extra produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.