Hei!

Vi i NaturaMed Pharma har i snart 30 år bidratt til bedre hverdagshelse, og det har vi planer om å fortsette med.

Når vi har utviklet nyheten C Extra, er det fordi mange av våre kunder har etterspurt et slikt kosttilskudd, og fordi vi ønsker å styrke vårt rikholdige sortiment med et høykvalitets C-vitamin tilskudd som passer for alle, og som bidrar til å opprettholde et godt immunforsvar.

Derfor gir vi bort gratis C-vitamin

Vi har derfor valgt å gi deg en hel måneds forbruk av nyheten C Extra i gave, og vi har til og med spandert frakten på velkomstpakken.

Det har vi gjort fordi vi ønsker at du skal bli kjent med dette fantastiske nye kosttilskuddet som kan brukes av alle, og som sikrer god og lett opptakelighet og lang virkning av C-vitaminets mange gode egenskaper.

Og ikke nok med det! For at du skal få det best mulige utbytte av C Extra har vi besluttet å sørge for at du som abonnent med levering hver tredje måned får fast fordelspris på C Extra til kun 99,- per måned. Da sparer du hele 25 % i forhold til ordinær månedspris.

Våre Helse+ medlemmer får mer

Som kunde hos NaturaMed Pharma, får du også ta del i fordelsprogrammet Helse+, som innebærer mulighet til å vinne flotte premier, invitasjoner til flotte reiser og gunstige tilbud. Blant annet trekker vi fire ganger i året ut en heldig vinner blant våre aktive abonnenter som får et gavekort på hele 10.000 kroner! Hvem vet, kanskje er du den heldige neste gang?

Vi håper du setter pris på tilbudet om gratis C-vitamin. Har du noen spørsmål eller andre ting du ønsker å dele med oss, er det bare å ta kontakt med vår hyggelige kundeservice på telefon 32 21 60 00.

Med ønsker om en god og frisk hverdag fremover!

Med vennlig hilsen,


Bodil Arnesen
Daglig leder

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve C Extra helt GRATIS!

Ja takk, jeg får 30 dagers forbruk av C Extra helt GRATIS og portofritt tilsendt. Deretter mottar jeg som abonnent, så lenge jeg ønsker, en ny forsendelse hver 3. måned for kun kr 297, portofritt levert. Det er kun kr 99 per måned. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun 1 gang pr. husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet C Extra produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.